Действително съществува напрежение между моделките Антония Петрова и Венета Харизанова след пуснат от втората коментар в социалната мрежа.

Дни преди финала на конкурса ''Мис България 2012'', Венета призова приятелите си да гласуват за нейната любимка Ина, с думите: ''Хайде сега всички, интересуващи се от красивото, да дадат веднага по един глас за Ина! В противен случай пак ще изберат някой крокодил!''

Макар Харизанова да не уточни дали има предвид някого конкретно или говори принципно, Мис България 2009 Антония Петрова сметна, че думите на моделката са били насочени именно към нея, заради което сега ѝ е обидена. ''Двете сме страшно различнии нямаме общи интереси. Имахме общ професионален ангажимент (в ''Умна и красива'') И нашето общуване се изчерпа с края му.

Аз смятам, че човек винаги трябва да бъде професионалист във всичко, с което се заеме. Винаги съм била коректна към нея, но нищо повече. За съжаления явно тя ''дели'' нещо с мен, съдейки от недекватните ѝ изказвания - зяви Антония Петрова пред сп.Блясък.

Моите наблюдения за това момиче са, че има два недостатъка: обича интригата, и това го казват всички, общуващи с нея, и думите ѝ изпреварват мисълта - понякога казва неща , за които съжалява след товаи ѝ се налага да се обяснява за казаното. Човек трябва да мисли преди да каже нещо, особено когато е публична личност, и да е наясно, че всяко негово действие или дума предизвиква определен ефект, казвам го от опит'', допълва миската.