Верен на цинизма си и безкрайно комерсиален, Азис заяви пред Карбовски, че няма политически пристрастия, политиката в страната не го интересува, гледа той да е добре и бизнесът му да върви.

Той вече се е наточил да пее на изборите за всеки, който го поиска, или по-точно който му плати повече. Няма сини, зелени, червени, има бизнес, каза делово той. Ще гледам коя оферта е най-добра и ще се насоча към нея. Той никак не се сеща, че след скандалните си клипове напоследък и мръсните тесктове, тази, които ще го наемат да пее предизборно, трябва много да внимават дали няма да си вкарат автогол.

Певецът издаде, че е пял за различни партии и единственото, което го интересува, са парите. АзисДаже не им чете платформите и не знае за какво се кандидатират в парламента. Той не се интересувал от политически пристрастия, все тая му било кой ще управлява страната. При всички съм добре, защото си имам моето изкуство. На въпроса на Карбовски – това изкуство ли е, костинбродското чудо каза, че изкуство е това, за което се плаща. Искат хората да гледат голи мъже – той им ги осигурява. Искат провокативни текстове – той е насреща, пише skandalno.net.

Щом дискотеките, в които пея, са пълни, значи е изкуство. Ама можем да го наречем и бизнес, ако искаш, предложи цинично Василка. Оказа се, че той няма никакви скрупули, когато става дума за пари. Готов е да участва във всякакви клипове, да пее, каквото му кажат или поискат, да се снима гол с мъже, или жени, без значение, а ако се налага и е добре платено, може и в сексуални пози с животни. На всичко съм готов за пари, защото парите правят живота ни по-хубав, заключи мъдро певецът.