Звездите на "Пайнер" са особено ларж на нови песни, които ще бъдат промитирани на Годишните награди на телевизия "Планета".

Във вторник музикалния канал ще връчи призовете на отличниците в различните категории. И докато едни от изпълнителите фокусират вниманието си върху очаквани награди, други дават приоритет на новите си сингли.

Днес и Борис Дали съобщи чрез фейсбук профила си, че ще зарадва феновете си с ново парче, което ще изпее за първи път на сцената в зала 1 на НДК.

"На концерта, който ще се състои на 26.02 в зала 1 на НДК, ще промотирам най-новата ми песен "Интересът ми се вдигна". Надявам се да ви хареса и да се забавляваме заедно във вторник".

Припомняме, че за подготвяното парче Борис Дали разкри още в началото на октомври миналата година, пише signal.bg.

"Интересът ми се вдигна, докъдето трябва стигна..." - Майтап, весело е. Текстът е написан от Мария Христова, това си е моята текстописка, от моя роден град - Бобовдол. Тя ми написа текста на песента, даже ме изненада, защото тя пише така по-стилни текстове, по-романтични, за любов. Обаче сега е весел текст, но не е нещо просташко. Песента е с мярка, лек бъзик има в нея. Музиката е румънска, не е на български автори, но не е на Кости" - сподели още преди 4 месеца Борис Дали.