Точно преди Коледа крадци влязоха в софийския дом на Кичка Бодурова. По това време тя вече бе заминала за Щатите.

Миналата сряда, няколко дни след като приключи участието в "Музикална академия", певицата хвана самолета за САЩ, за да се прибере при семейството си.

"Само ден след заминаването ми от България-имах гости в дома ми. Изненада... Пак крадци ме посетиха. Нищо уж не липсва, поне от това, което ми обяснява служителят на Шесто районно... Само дето са ми разбутали вещите! Точно преди Коледа - честито ми! ЗАЩООО?", написа Кичка Бодурова на стената си в социалната мрежа, след като разбра за инцидента.

Разбрала за инцидента, след като се обадили от столичното Шесто районно полицейско управление. Съобщили , че охранителната система на къщата се е задействала в петък, около 19,00 ч.

Съседите на певицата, които имат ключ от дома, говорили почти час със следователя. От полицията имали предположение за извършителите.

Крадците доста са поровили, тъй като са успели да разхвърлят всичките вещи. За щастие са останали с празни ръце и не са взели нищо. Според Кичка Бодурова, доколкото може да прецени от разстояние по описанието на полицаите, нищо не липсва. За да е спокойна, тя по принцип не държи ценности в къщата си в София.

"Търсили са сигурно пари или злато, но аз нямам такива неща вкъщи. Неприятно чувство, но какво да се прави! Не успяха да ми помрачат празничното настроение", каза певицата. Домът в София е на два етажа с площ около 500 квадрата. На първия има голяма всекидневна и две спални с баня. На горния етаж се помещава още една голяма спалня с баня. Изпълнителката се надява да живее в София поне по 9 месеца в годината.

"Постоянно не бих казала, но искам повечето време да бъда тук. Все пак детето ми е в САЩ, там имам бизнес, който ме храни. Но мъжът ми няма нищо против известо време да прекарваме и тук. Просто през зимните месеци няма как да остана. Улицата не се чисти, ние дори нямаме кофа за боклук", каза в интервю за "24 часа" Кичка Бодурова. Певицата смята да си купи билет за София още в първите дни на януари. На Нова година тя и съпругът Крис ще празнуват в ресторант в Лас Вегас с приятели.