Кичка Бодурова остана почти сама в Музикална академия и повече от двата месеца изолация си казаха думата.

Ако е истина , че човек пада в Сатурнова дупка в дните преди рождения си ден, то значи, че Кичка се гмурнала направо в необятна бездна. Докато двете с Прея си гукаха уж неутрално в кухнята младата певица започна да закача Жоро и Дичо, колкото да убива времето.

Дали заради изпитите многото чаши червено вино или заради неапитността си мулатката започна да ръси странни шеги, по адрес на всички.

Високият й глас и гръмогласното бърборене вбесиха Бодурова и тя започна да отговаря на Прея къде с обиди, къде с истински констатации.



В бъркотията от разменени реплики Кичка каза в очите на Прея. Вземи да остлабнеш малко. Наложи си воля. Сега си доста дебела, а след десетина години ще стане страшна работа. Една жена трябва да се грижи за тялото си, а ти се тъпчеш като за последно с кроасаи, чипсове и алкохол.

Това така силно засегна мулатката, че вместо в рев, тя избухна в истеричен кикот и дори си представи как ще се търкаля от дебелина по улиците след време и продължи да се хили почти малоумно.

Вместо нея в сълзи се обля внезапно Кичка и Преа се хвърли да я успокоява, че изглежда страхотно за възрастта си. И ти си страхотна, мълвеше бургазлийката и двете се обляха в сълзи.

Предаването явно се отразява върху психиката на всички. Рут крещи и обижда като за последно, Дичо не изтрезнява, Прeя на спира да яде, а Кичка изпада в нервни кризи. А камерите тихо щракат и хората гледат как всички се излагат и от кумирите им и звездите остава само една обвивка, лъскава отвън и жалка отвътре.