Истинска драма се разразила във "ВИП брадър" с Евгени Минчев дни преди старта на шоуто, пише "ПИК".

Форматът стартира довечера и лордът отдавна бе обявен като една от топ звездите в новия сезон, но само допреди дни не било ясно дали той наистина ще участва и се разразил скандал.

Минчев бил на път да се откаже за пореден път от участие, както направи това в предишните няколко сезона. Причината да каже „не“ била неговата свръхангажираност.

“От предаването ме канят всяка година и аз отказвам с единствената мотивация, че графикът ми е пълен. Сега е средата на септември, имам няколко свободни дни - защо да не ги запълня с това участие?!", призна наскоро Минчев и пред "Блясък". От изказването му обаче става ясно, че той не смята да стои дълго в Къщата и ще си тръгне, за да поеме по-добре платените си ангажименти в чужбина.

А какви са били изискванията му, за да влезе все пак за няколко дни? Според някои става дума за огромен хонорар и ежедневни доставки на хайвер и шампанско.

„Изискванията ми не са много... Те просто обслужват някои мои навици, не пречат на шоуто и не са изисквания на разглезен човек. Това са изисквания, които не ме поставят по-високо от останалите участници, просто ми помагат да се почувствам малко повече в свои води“, твърди Евгени.