Шокиращи разкрития за новоизлюпената певица Моника Валериева обикалят Интернет пространството.

Сигнал от източник представя чудото Моника в една не много бляскава светлина, пише hotarena.net. Описаното подкрепя една доста стара теза, че имиджът на моделката не е този, който самата тя се опитва да поддържа. На какво е способно момичето от Дупница, за да си осигури нечий чужд лайфстайл, който очевидно е единствената й житейска цел, прочетете в следващите редове:

„Будя се днес и гледам във Фейсбук как една моя стара дружка се прави на жертва. Става въпрос за Мона Валериева. Това момиче освен, че винаги търси по какъв ли не начин да се говори за нея, обича и много да се прави на жертва, класна дама и на какво ли още не. На мен ми писна от нейните долни номера.

*Моника

Познавам Моника добре (поне така си мислех, после с времето се оказа, че е само едно обикновено момиче, което търси само как да те използва), била е при мен на гости няколко пъти в Милано. Тоест идваше под претекст да се видим, защото сме били най-добри приятели, а всъщност идваше, за да дреме по цял ден в хотел „Bvlgari” и да заработва пари с клиенти.

После замина в Австрия да заработва, но след време пак се обади да я приютя в Милано, защото в Австрия било пълно с българки и тя не желаеше да се показва пред тях. След време я заведох в модната агенция на един мой приятел и тя му се молеше да й направи фалшив договор за работа. Така да може като се върне в България, да се изфука, че работи за модна агенция в Милано.

*Алисия, Алек Сандър, Андреа и Моника

*Андреа, Алисия и Моника

Докато уж беше приятелка с Андреа и Алисия, на мен лично ми звъня да ми се хвали как ще идва към Италия, за да се вижда с Ники Михайлов.

*Ники Михайлов

Не спираше и да ми говори за Андреа и да ми разказва за всичките й проблеми, едва ли не, за да се подиграва с нея. Но май вече нейният трън в очите е Николета.

Тъй като Моника прави всичко възможно да прилича на нея, и за да се чувства като Николета, тя дори преспива с нейните бивши – Божинов и Михайлов.

Но най-вече ме дразни фактът, че иска да се покаже като дама с класа и за скромно момиче. Но в нея няма нищо подобно.

Евтина п........, пълна с фалш, пълна с клиенти навсякъде и без ценности в живота. Който я е опознал добре, все страни от нея. Странно защо?!“.

*Моника и Андреа

*Като две капки вода: В ляво е Николета, в дясно Моника

*Като две капки вода: В ляво е Моника, в дясно Николета

Самата Моника реши, че пръст зад информацията имат Андреа и Николета ()  и побърза да коментира информацията така:

"Момичета след тази излагация вчера, имидж не може да лъскате! Първо ще правя с живота си каквото реша, с когото реша, ще пея, ще се снимам, ще пътувам, ще уча, но няма да злобея! А вие се замислете защо съм разкатала боклуците от живота си или защо мъжете ви предпочитат други? Хубав ден.''

*Моника реши да дразни ''информаторките'' със секси кадър

След публикацията й информаторът разпространил сигнала реши да разкрие самоличността си и се представи пред медиите като Кевин Колев - бивш приятел на Моника. Той дори показа тяхна обща снимка и заяви:

''...Гледайки коментарите днес, останах с впечатлението, че доста хора се залъгват, че новината е пусната лично от Николета или Андреа. Аз го направих, защото исках да докажа колко долно същество е това момиче. Само парадира с класа и ум, но това е пулен макиаж. Изкараните пари от нея са само с тяло. Знам доста неща за нея, тъй като бяхме доста близки, но с времето и аз си изпатих от нея. Заставам зад думите си и нямам проблеми да го потвърдя. Имам и доказателства как тя лично ме пита да й намирам клиенти тук в Милано все едно съм й сводник."

*Кевин и Моника