Ави Бенеди типично в свой стил не спира да изненадва почитателите си с нови и нови проекти. Почти по едно и също време на бял свят ще се появят не един, не два, а цели три проекта с ексклузивното участие на Ави Бенеди.

С най-скорошна международна премиера, на 16 май в Армения, е неговият дует с арменския му колега Алекс.

Двамата направиха нов вариант на големия български хит на Емилия и Ави Бенеди “Балкания”, с нов аранжимент и на арменски език. Тук певецът за първи път работи с друг режисьор, а не с брат си.

Докато Лиор Бабадост е режисьор на другите два клипа, които са към песни на Ави Бенеди, които са предназначени за Сръбския пазар. Голямата сръбска звезда Андреана Цекич направи кавър на тоталния хит на Емилия и Ави Бенеди “Кой ще му каже”/ “Boi Tegali Li”, който на сръбски ще се казва “300 Svatova”, като аранжимента отново е на Ави.

По време на снимките на клипа Ави Бенеди влезе в ролята на репортер и през целия ден публикуваше видео репортажи от снимачния терен в интернет пространството, за да може и феновете да са близо до всичко интересно, което което се случваше зад кулисите.



“Страхотен ден със страхотни хора. Вчера заснехме уникално видео за Андреана Цекич. Много съм щастлив и горд с моя брат Лиор. Всички свършиха страхотна работа! Очаквайте видеото скоро!”, сподели развълнувано Ави Бенеди в своя профил във Facebook.

Малко преди деня на снимките, Андреана Цекич се омъжи за музиканта Иван Миладинович, а специален гост на тяхната сватба бе Ави Бенеди.

Третият клип е на младата сръбска певица Йелена Паунович, която направи на сръбски език “Официално бивша”, отново песен на Ави Бенеди, която той написа за Ани Хоанг.

Източник и сн.: Planeta.tv