Това признава изпълнителят в новия брой на предаването “Фолкмаратон”, където гостува тази седмица.

Той не крие, че основен двигател в работата му е любовта на хората и това да ги прави щастливи с песните си.

“Искам с моята музика и песни да дам позитивна емоция на публиката, защото вярвам, че ако постоянно си тъжен и около теб ще се случват само тъжни неща. Трябва винаги да сме позитивни, защото каквото ще се случва, ще се случи - не можем да го променим”, споделя Ави Бенеди като допълва, че това е било и посланието на актуалния му проект “Хубав е животът”.

Пред водещата Жени Койчева певецът издава, че вече подготвя нова музикална изненада за феновете - проект, който със сигурност ще докосне сърцата им.

Ави не иска да дава срокове за неговата поява, но все пак се надява да успее да го представи в края на ноември. Изпълнителят признава, че в музикалните му планове в следващите месеци е включен и дует, но на този етап не може да издаде подробности за него. Ави Бенеди продължава съвместната си работа с изпълнители от цял свят, които освен колеги за него са и приятели - нещо, което го прави изключително щастлив. Във “Фолкмаратон” изпълнителят ще сподели какви са неговите мечти и какво още е необходимо за един чуждестранен изпълнител, за да се реализира успешно на музикалната сцена в България.