Не по млади момчета, а по улегнали мъжаги си пада фолкпевицата Луна.

"Бягайте, крачета, при младите момчета" - пееше преди години певицата, но се оказа, че нейните крайници отдавна не се интересуват от засукани младоци.

Фотосът на Луна с тайнствен хубавец, видимо много по-млад от певицата, който обиколи медиите за дни, предизвика фурор. Заговори се, че това е новото гадже на фолкпевицата, но изпълнителката заяви, че в това няма нищо вярно.

"Това е момче от екипа ми, а не мой любовник" - сподели певицата пред "България Днес".

Луна все още поддържа връзка с тайнствен господин, чието име строго пази в тайна. Тя признава, че се чувства спокойна и щастлива с човека до себе си и няма други мъже около нея.

Звездата от миналогодишния сезон на "ВИП брадър" е категорична, че няма да следи новия десети сезон на формата. Луна смята, че е дала много на шоуто, както и то на нея, и певицата вече има съвсем различни цели.

"За мен това предаване приключи, когато напуснах къщата. Радвам се, че успях да предизвикам зрителите и нищо не направих вътре случайно. Сега продължавам да работя в полза на българите, обикалям страната, връщам се към корените си, които бях загърбила за дълго време" - обяснява певицата.

Луна, която преди няколко месеца изгуби майка си, наскоро записа песен в нейна памет. Сега изпълнителката е замислила нов мащабен проект, който да се хареса на последователите й.