"Обмислям да съдя Здравко за клевета. Той се подигра с майка ми, като я обиди, че като нямала висше образование, е необразована жена, която заслужава да взима минимална пенсия."

Това сподели пред "България Днес" напусналата шоуто "ВИП брадър" фолкпевица Луна.

Тя бе огорчена и от дуетната половинка на Здравко - Катя.

"Непрекъснато ме заплашваше, че като изляза навън, ще видя какво ми се пише. Разпънаха ме на кръст вътре. Аз им казах - нека бъда вашата сцена, използвайте ме, покажете се, нищо не направиха повечето вътре, само сплетни и интриги", сподели още Луна.



Колкото до това дали Кичка е пяла в "Сизърс палас" и кога фолкпевицата беше категорична: "Познавам човека, който й е помогнал, той помогна и на мен преди време. Там всеки, който може да си плати наема, може да пее без проблем. Ще си направи 200 плакатчета и ще ги покаже, това не значи, че си успял. Успял си, когато запазиш сърцето и душата си, а всички вътре бяха едни клоуни, при това нещастни", обясни за хората в къщата изпълнителката.



Луна е категорична, че цялото й поведение е плод на провокация и в никакъв случай не може да се каже, че е луда.

"Не аз съм лудата, а съквартирантите ми! Жертвах себе си чрез поведението си да ги провокирам и те показаха всичките си лоши страни. За себе си не се притеснявам, аз съм такава, каквато съм, без преструвки", категорична е Луна.

Шуменката е щастлива от факта, че е обичана от семейството си. "Майка ми и сестра ми Наталия, както и двете ми племеннички ме подкрепиха изцяло. Казаха ми - "Ти излезе и шоуто свърши". Ами така си е", сподели още певицата.