Жанета Осипова, носителка на титлата "Мис Плеймейт 2018", призна, че няма мъж до себе си. В интервю за столичен ежедневник тя обясни, че от доста време е сама. Спряганата за гадже на Ицо стоте манекенки красавица направи дълго пътуване в екзотични дестинации като Япония и Вануату, където общувала с човекоядци.

"Вануату ще остане едно от най-силните ми преживявания. Срещнах се с бивши човекоядци и диваци, на напълно диви и непокътнати от човешка суета места много навътре в джунглата. Това изживяване не може да се опише... Трябва да се преживее. Една от репликите на местните бе: "Ооо, бял човек! Ти си много вкусен". Тя можела да си позволи подобни екскурзии, защото не обичала да хвърля пари за парцалки в мола „Аз водя изключително скромен, но пък за сметка на това интересен и изпълнен с емоции живот!”, откровена е актуалната Мис Плеймейт.


„Никога не съм се интересувала от това кое е актуално, модерно и т.н. Аз правя онова, което ми пълни душичката. Искам в живота си да виждам само истински неща, места и да съм заобиколена само от истински хора. Модерното е за повърхностните хора. Аз не съм от тях. И съм наясно, че нито една "кифла" не би могла да оцени и дори осмисли преживяване като моето”, нападна празноглавките Осипова.