Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Жанета Осипова замина на екзотично пътешествие с новото си гадже. Красавицата обаче усърдно крие кой е мъжът в живота й след непросъществувалия дълго роман с Ицо Стоте манекенки. Драмата с бизнесмена обаче вече е в миналото и с днешна дата блондинката се радва на възможността да опознае Япония и културата й отблизо в компанията на новата си тръпка.

В социалната мрежа плеймейтката публикува снимка от превъплъщението си в гейша и набързо събра хиляди лайкове. Жанета обаче не показва с кого е пропътувала до континента на многообразието и контрастите. Запознати обаче издават, че там е с новото си гадже, което срещнала сравнително неотдавна. Възрастовата им разлика обаче не била така фрапантна както с доскорошната й половинка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

Както HotNews първи писа, Жанета и Христо Сираков са се разделили още в края на лятото миналата година. Неотдавна бизнесмена афишира новата си връзка с друга участничка от конкурса "Мис Плеймейт".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

В столицата Токио блондинката не пропуснала да опита местната кухня и да разгледа красивата природа. А за да се потопи още по-пълно в атмосферата на островите тя се преоблякла и като гейша, става ясно от пъстрите фотографии в социалната мрежа. Жанета не пропусна да заснеме красиви кадри с кимоно, но в един момент не издържа и показа прелестите си край цъфналите вишни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on