Сега тя отново е сама, след като би шута и на бизнесмена Петър след едномесечна връзка. "С Петър вече не сме заедно. Много е обсебващ - денонощни разговори, страшно ме ревнуваше. Като цяло прекаляваше. Той не е за мен! Дадох му месец от живота си, без дори да сме интимни, ме обсебваше много", разкри разочарованието си Поли пред "България Днес". Тя намеква, че Петър постоянно е искал да знае къде е, с кого е и какво прави, което вероятно се дължи на появилите се слуове, че тя и Благой Георгиев все още поддържат интимна връзка.

"В днешно време е много трудно да имаш доверие на някого и да срещнеш достоен човек. Всички са фалшиви! Търсят някаква изгода - гледат какво караш, какво и колко имаш. Аз искам истинското и цял живот ще го търся! Няма да се задоволя с по-малко! Искам спокойствие, не недоверия към всеки мой ход. Ако един човек иска да направи нещо, винаги може да го направи", категорична е силиконката.

"Плановете ми да се местя във Варна, за да живея с Петър, естествено пропадат. Човек никога не знае какво го чака и какво ще се случи. За момента съм си тук, в София. Работя много и се концентрирам върху работа. Някой ден, ако се намери мъж, ще му дам шанс. Повече няма да правя грешката да давам шансове на мъже, които са по-слаби от мен", прави си изводи и заключения Поли.