За капак целият стрес и нерви докарали рак на Марешка. Това разкри пред "България Днес" самата тя, върху която се стоварват поредица от житейски удари в личния живот. "Моите истории от живота с неприятности продължават. Известна съм с това, че си подбирам грешни мъже. Сигурно тежкото ми детство е отговорно за това. Влюбвам се в мъже, които накрая ми изневеряват", започва историята си пред вестника Бардем, чието истинско имен е Марха Осмаева.

И продължава: "Имах годеник. Причината да се разделим беше интригите на едно момиче, която мислех за приятелка - но тя се оказа злобна фенка, която иска да бъде мен. Тя с интригите си настрои годеника ми срещу мен. Аз не издържах на психическия стрес и го оставих. Проблемът е, че бях му обещала никога да не се свържа с хората, които ни разделиха, докато той през цялото време е спал със същото момиче Анджела. Бях в депресия и попаднах в болница. Наскоро откриха, че имам рак в начален стадий. Имам късмет, че го открих, защото не разбирах какво ми има".

Анджела Ташева и Гош са замесени, категорична е Бардем.

След като най-накрая си стъпва на краката и е щастлива, на рождения й ден наскоро следва нова драматична завръзка."Превъртях, защото не мислех, че годеникът ми е бил такова долно същество. Анджела се възползва от моята слабост и качи видеа с клевети, унижавайки мен. Изтерясах, след като тя с нейния Гош казаха, че са ми направили магия за смърт", казва Марешка.

Въпросната Анджела Ташева, която Марешка визира, е участничка в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите", която лъсна в порно наскоро. Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

В риалитито Анджела призна, че си пада по жени. В предаването, станало известно като онлайн версия на "Биг Брадър", Ташева се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт Онли фенс.Именно там Анджела се запознава с Гош, който също е сред участниците, и двамата стават приятели. По-късно тройката в приятелския кръг е запълнена и от Марешка. Но към ден днешен ситуацията е коренно различна - Анджела и Гош са от едната страна на барикадата, а Марешка от другата.

"Не мисля повече да търпя тези хора и реших най-накрая да събера смелост да се изправя срещу тях. Вече съм вкарала един изнасилвач в затвора, ще се гордея със себе си, ако успея да спечеля и тази война с хора, които развалят България", категорично заяви пред "България Днес" чеченската моделка.От своя страна Анджела и Гош обявиха, че са били заплашвани и се страхуват.