В началото на представянето му обаче микрофонът на актьора не сработи и за близо 40 секунди никакъв звук не се чу. Въпреки гафа на техничарите, Зомбори излезе от положението като доказан професионалист и се справи чудесно. Зрители обаче заподозряха, че Владо отново е жертва на саботаж заради увереността на всички, че той ще победи този сезон. Геро пък директно се пошегува в ефир, че Владо не се нуждае от микрофон, защото може да пее и без него, чу Hotnews.bg.

"Владо Зомбори е с неограничени възможности!Той е феноменален, явление!", пише зрител на Фейсбук страницата на предаването. "Респект пред този талант. Победителят този сезон", категоричен е друг.

Зомбори се превърна в Стивън Тайлър от Aerosmith, а след баладата „I Don’t Wanna Miss A Thing” със специалното участие на симфоничен оркестър Димитър Ковачев – Фънки сподели: „Много добро попадение, вокално беше чудесен“. Актьорът посвети песента на жена си Весела Бабинова, която бе сред публиката на първите редове и ръкопляскаше безспир на изпълнението на мъжа си.

Иначе победата на крачка от полуфинала успя да грабне Елена Атанасова, която взриви публиката с образа на Тил Линдеман от немската метъл група Rammstein. С безупречната имитация и изпълнението на песента „Benzin“, тя впечатли журито, зрителите, менторите и колегите си. „За мен образът ти беше изпълнен едно към едно“, каза Хилда Казасян за представянето на Елена.