„Находката“ ѝ неминуемо ще предизвика смут зад стените на красивото имение. В същото време, провокиран от дълбоко емоционален разговор, Алек ще разкрие дали е преживял изневяра и дали би простил подобно предателство. В края на вечерта предстои поредната „Церемония на Розата“, след която още една от дамите ще трябва да се сбогува с най-желания „ерген“.

В четвъртък вечер (18 април) е време за поредната групова среща в компанията на Алек, на която дамите ще трябва да отговарят на въпроса „сладко или гнусно“ е определено действие от ежедневието на двама влюбени, които живеят заедно. Участничките, чиито отговори съвпадат с тези на Младенов, ще получат право на целувка пред всички останали. А тези, които са на различно мнение от него, ще трябва да внимават, защото „изгарят“ при две разминавания. Последната оцеляла ще получи специална награда – първата роза за предстоящия вечерен коктейл.

J8YIhDF.md.jpg

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на спонтанната покана на Алек към едно от момичетата за индивидуално усамотение с повече от страстен завършек. Разкритието на дамата, че по време на уединението им с Младенов са стигнали до интимност, ще разтърси имението из основи, а каква ще е развръзката, предстои да видим.

Очаква ни и една по-различна „Церемония на Розата“, в която цветята няма да са червени, а златни, а коя ще е поредната напуснала претендентка, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 ч.