Джесика Алба разкри, че е щастлива с целулита и увисналите си гърди, които получила докато била бременна преди две години.

Брюнетката, която има двугодишна дъщеря от съпруга си Кеш Уорън призна, че тялото и се е променило откакто е станала майка, но тя няма нищо против, защото майчинството било нещо прекрасно, пише lifestyle.bg.

"Има нещо толкова страхотно да имаш дете. Гърдите ми увиснаха, имам целулит, бедрата ми станаха по-големи, но нямам нищо против. Това е малка цена за радостта от майчинството", разказала Алба пред GQ.

*Джесика Алба със съпруга си Кеш Уорън и дъщеря им

Звездата от "Мачете" не разбирала защо хората я смятат за секс символ, тъй като облякла първата си рокля, чак когато започнала да се занимава с кино.

*Джесика Алба - "Мачете", зад кадър

"Не го разбирам. Всяка актриса е по-красива от мен. Никога не съм се чувствала комфортно да си показвам така тялото. Преди фотосесии и снимки винаги имах пристъпи на паника. Не бях носила високи токчета и рокли преди да вляза в шоубизнеса. Дори не ми беше позволено да си показвам пъпа във вкъщи, нашите бяха много стриктни. Но пък в бизнеса, в който съм, това ми донесе много пари, така че не би трябвало да се оплаквам", допълва актрисата пред списанието.

*Джесика Алба с дъщеря си

Снимкa(водеща): Getty Images/ Guliver