Бизнесменът Мартин Иванов е провокиран от публикации и интервюта на „Мис Силикон 2011” Лили Иванова в пресата и електронните медии, в които тя се представя като невинна самотна майка.

Морална, отдадена на детето си, работеща... Всъщност се оказва, че тя била абсолютно различна личност, поне така твърди бившият й покровител и баща на детето й - бизнесменът Мартин Иванов, пише blitz.bg.

В публикации в „жълт” седмичник бизнесменът беше квалифициран като садист, който е оказвал перманентно психически и физически тормоз над самотната майка, вследствие на което тя направила опит за самоубийство, но само поради стечение на обстоятелствата оцеляла!

В интервю за „Шоу” преди време Лили Иванова заяви, че от бащата на детето си е получила „само” един апартамент, който впоследствие, след като разтрогнали отношенията си, му го върнала официално чрез нотариус. Мартин Иванов, който е бил основният благодетел на тунингованата миска, се свърза с репортер на „Женски тайни”.

- Представи се - на колко години си, откъде си, с какво се занимаваш професионално, семейно положение - деца, от колко жени и всичко, което смяташ, че те характеризира като личност.
- Мартин Иванов, на 43, от Банкя, занимавам се с месодобив и месопреработка, управлявах собствена бизнес структура, женен - два брака, четири деца от три жени. Харесвам поезия и силови спортове.

- Говореше се в пространството, че си проспериращ бизнесмен, състоятелен мъж, с материални възможности, съпруга и четири деца. Не излагаш ли на публичен показ авторитета и семейството си с риск да излязат наяве всичките ви мръсни тайни?
- Нямаме мръсни тайни. Хората, които ни познават, знаят случая, в който аз лично по-скоро съм възприеман като жертва. Напълно съзнавам ролята си на глупака в тая история, но няма как да я отрека. Не съм проспериращ бизнесмен. Бях... Не се притеснявам от нищо. Каквото съм постигнал, съм го направил сам. Знам и мога.

- Съпругата и децата ти как преживяват скандалите и разправиите с последната ти любовница Лили Иванова, която е „Мис Силикон - 2011”?
- Жена ми естествено трудно преживява разправиите. Изключително й е унизително това, което чете и вижда, но имам пълната й подкрепа и доверие. Аз не лъжа за нищо и не се тревожа за това как ще бъда представен или изтълкуван.

- Най-малкото ти детенце момиченце е от миската Лили Иванова! Установявам, че имате еднакви фамилии, да не сте се оженили междувременно?
- Не. Това й беше голямото желание - да се види булка. Но трябва да си го сбъдне с някой друг.

- Явно, когато си бил разделен със съпругата ти и ти си живял с Лили Иванова, сигурно е имало конкретни „преговори” от нейна страна да се ожените и официално да станеш баща на детето й/ви, а и неин законен съпруг?
- Това за женитба, сватба, бели рокли беше основна тема и фикс-идея. Според нея бях длъжен да я даря с това щастие, което доста напористо ми се припомняше по 30 пъти на ден. Получава се натякване, което е „любимо” за всеки мъж.

- Появи се обаче статия, в която се твърди, че ти си меко казано... садист!!!, имало е насилие и побоища от твоя страна спрямо нея и дори тя е стигнала до самоубийственото решение да сложи край на живота си!
- След като роди детето, ме принуди да й призная, че обичам жена си, което е така и никога не съм го отричал, нито мога да прикрия. Жена ми е красива, умна, стилна, класна, перфектна във всяко отношение. Това определено създаде комплекси на Лили и тъй като разбра, че няма как тя да бъде жена ми, реши да се трови с хапчета. Да малтретирам, не ми е начин на действие, не съм се чувствал чак толкова безсилен.

- Правила ли е Лили Иванова показен опит за самоубийство и как?
- Юли месец 2009 г. затворих една от фабриките. Предприятие, в което бях вложил много финанси и труд. Освободих от работа 200 души. Беше вечер. Пак подхвана любимата си тема. Как обичам другите си деца, не й нашето. Как не й обръщам внимание. Станах и си излязох. Легнах си в офиса. И тогава
тя изпи всички хапчета вкъщи - предимно ксилофор 850 и диазапам като драматично ми пишеше SMS-и и MMS-и.

- Вярно ли е, че вследствие на това тя е хоспитализирана в „Пирогов” в токсикологията и ти всъщност си я спасил от фаталния край! Според теб фарс и замислен актьорски етюд от нейна страна ли е, или просто жената е изтормозена и психо-физически е неуравновесена?

- Това, че е неуравновесена, е меко казано. Но не мога да отрека и фарса, съпътстващ пиенето на хапчетата. Едва ли не беше онлайн. Беше повече от ясно, че ще я заведа в болницата.

- Как и къде се запозна с Лили Иванова, всъщност с реална фамилия Ванчева?!
- В Интернет. Хареса си ме и така...

- Бил си обвързан със семейство - съпруга и три деца! Какво си мислел тогава, като започваш връзка с друга жена при това твое „тежко” семейно положение?
- На този въпрос не мога да дам смислено обяснение. Наистина имах прекрасен живот. Едва ли съм чувствал необходимост да си създавам проблеми. По-скоро мисля, че това, което ми се случи, беше пожелано.

- Още от самото начало ли започна да я финансираш и по какъв начин се случваше това, ти ли й предлагаше благородно подпомагане, или тя те рекетираше редовно с определени суми?
- Тя живееше с родителите си в гарсониера в „Люлин”. Както впоследствие разбрах, да пресъздава собствените си драми й е редовен номер, но до голяма степен от чист алтруизъм реших да й променя живота. Работеше във фирма за кастинги и въпреки че още тогава долавях някаква неуравновесеност, правеше впечатление на сериозно момиче.

- Какво знаеш за миналото на Лили Иванова, сподели ли тя още от самото начало на вашето запознанство за трагичните събития от живота си, преживените драми и съответно скандали с предишните й любови?
- За миналото на Лили знам само това, което тя ми е казвала. Не знам дали е истина. Но след като знам, че тя по принцип лъже за всичко, едва ли е вярно това, което знам. Забременява на 14 години, като собственият й баща не знае от кого и как. Има най-малко две версии. Губи бебето в пети месец, след като забременителят я удря. Как, защо, кой е той - не знам. Опитвал съм се да проверя фактите и лицата, за които ми е говорила. За фактите не знам. По отношение на хората - всичко е лъжа.

- После си се запознал отблизо и със семейството й, начина на живот, навиците й, но не си се отдръпнал, а напротив - даже си задълбочил връзката ви - „направил” си й дете! Това „заздравяване” на отношенията ви на какво го отдаваш - на голямата ви любов или „фаталното привличане” от нейна страна?
- Бях й направил дете, когато се запознах със семейството й. Не мога да кажа лошо за тях. Родители са, трябва да се уважават. Беше ми светнала лампата, че нещо не е наред. Но аз съм от старата школа, не давам назад. Може да е криворазбрано благородство, доблест, гордост, но се надцених, като си въобразявах, че мога да контролирам нещата и ги направя наистина приемливи за всички.

- Твърдиш, че майка й е алкохоличка, лежала е в клиниката в Суходол. Защо тогава си й заплащал да гледа детето ви, не можехте ли да си наемете детегледачка за по-безопасно?

- Майка й е бивша алкохоличка. В момента е добре и моето впечатление от нея е, че е умна и много изстрадала жена. Когато плащах да гледа Никол, не знаех, че има проблеми, а също така мислех, че е редно, защото гледането на дете си е сериозен ангажимент. Друг е въпросът, какво правеше настоящата „Мис Силикон” през това време. Да ви отговоря - нищо.

- Купил си й апартамент, джип, плащал си издръжки... Опиши подробно какви придобивки тя е получила от теб досега!
- Постави ми ултиматум, че като роди, иска да е в собствено жилище. Което аз приех като искане, нормално е и да има кола. За времето, докато бяхме заедно, смени четири. Една от фирмите ми е за транспорт, като в нея имах девет автомобила от висок клас и шест от среден. Много държеше всичко да е на нейно име - и апартаментът, и колата. Така и стана.

- През това време имаше ли намерение да разтрогнеш брака си, правехте ли планове за нова сватба, или просто си живееше на семейни начала с нея?
- Не можех да живея у дома - в къщата ни в Банкя. Беше нетърпимо. Да, виновен бях, не знаех как да успокоя съпругата си, чувствах се отговорен към Лили и детето. Никога не съм си помислял да се развеждам. Жена ми е любовта на живота ми. Кой съм аз да я разочаровам. Живеех в едно хотелче в Драгалевци. После отидох при Лили. Просто предчувствах какво ще стане.

- Колко време сте живели съвместно в закупения от теб апартамент?
- От месец февруари 2009 до месец януари 2010.

- Кога разбра, че съжителството ти е немислимо с нея, и защо по-конкретно се разделихте окончателно?
- Винаги съм го знаел. Детето ни се роди през ноември 2008. Аз от Лили помня само едно бременно момиче и лъжите й, които в един момент почнаха да ми се навързват. То не бяха телефонни заплахи към нея, не бяха анализи, разкази колко харесвана и търсена била. Къде танцувала, къде я снимали. Всъщност обикаляше и харчеше... Чатове в сайтове, скайпове с олигофрени. Дома - мръсотия, мърлявщини. Отврат. Аз такова нещо не бях и сънувал. Накрая изкарах няколко месеца на един диван в гледане на филми и просто си тръгнах.

- Веднага ли се върна при жена ти и децата, те простиха ли ти изневярата, предателството, болката, която неминуемо си им причинил?
- Не. След като напуснах Лили, се върнах в къщата ни в Банкя. Жена ми живееше отделно с децата в друг апартамент. Живях сам шест месеца. Лили не се интересуваше какво правя, както и аз от нея. Само давах пари. Впоследствие разбрах какво е правила...

- Лили Иванова твърди по медиите, че впоследствие ти е върнала апартамента с нотариус - така ли е?
- Тя самата пожела да й ремонтирам и обзаведа един апартамент в „Люлин”, което и направих. Нито съм искал да ми връща нещо, нито ми е трябвало.

- Ти си й помогнал обаче и за ремонта на друг нов апартамент, купен от родителите й пак в кв. „Люлин”. Това става, след като ти „връща” твоя апартамент или преди това?
- Тя нищо не ми е връщала. Даде ми пълномощно да продавам имота. Можех да го продам на когото реша, а също така да не го продавам. Предпочетох да променя собствеността, защото вече бях твърдо убеден, че това момиче не е добре и от нея може да се очаква всичко.

- Имаш ли наблюдения в какви условия тя живее с детето ви сега?
- Аз лично не. Не съм канен. Има съседи. Говорят интересни неща...

- Обаче явно вие не прекъсвате връзката си съвсем, след като напускате общия ви апартамент, а продължавате да имате отношения и след това! Какви по-точно - свързани само със задълженията към детето или продължавате и с интимните си контакти?
- Бях й направил супермаркет. Да има нещо, от което да се издържа. До толкова имахме някакъв контакт. Лятото на 2010-та ми се показа с една къса рокля, с идеята да видя какво съм загубил. Тогава разбрах за поредната грозна лъжа. И се заех да изучавам дейността на Лили, най-вече във виртуалното пространство. Октомври месец започна някаква безумна работа, в която й помогнах с кола и шофьор - да обикаля по заведенията на България, за да организира т.нар. момичета на късмета да продават лотарийни билети в чалготеките.

- Разбирам още, че ти си я финансирал не само да се тунингова със силикон и да трупа поредните кубици и пластични корекции, но и с други суми, свързани с конкурса „Мис Силикон” и т. н. Разясни ни в цифри за точните суми, броени от теб за конкретни неща!
- Два месеца след като роди, беше голяма офанзива да слага силикон. Сложи го. Докторът беше Ильо Стоянов. Човекът й каза, че тъй като бюстът й е провиснал, трябва и втора операция, която е като кроене, за да се постигне целта повдигане. Докато обикаляше с момичетата на късмета, които са невероятна сбирщина, я осенява идеята да става популярна, като спечели конкурса „Мис Силикон” и това наложи втората операция. Въпреки съветите на доктора си е сложила 750 кубика. Доколкото знам и операцията не е платена напълно. А бюстът, освен че е голям, е и грозен. Спечелването на конкурса й струва 5000 лв. Бяха платени няколко месеца преди това.

- А в сегашния момент продължаваш ли да поддържаш финансово бившата си любовница Лили Иванова по някакъв начин и с какво? Тя иска ли ти нови по-значителни суми освен тези, свързани с детето?
- Не. В този момент не. И не бих го правил. Пък и няма нужда. Вече е популярна. По шекер-байряма беше в Турция. На професионални ангажименти. На майка си казала, че ще снима реклами на казино. Само дето в Турция е забранен хазартът. Убеден съм, че ще се справя добре.

- Поддържате ли някакъв контакт с нея, разговаряте ли, търсите ли си взаимно отговорност, или общувате индиректно само заради общото ви дете?
- Не, не поддържаме контакт. Детето го гледа майка й. Контактите ми са с нея. Неприятно ми е да общувам с Лилия Ванчева и не смятам да си причинявам такава беда.

- Разбрал си още и за нейната активност в сайтове за запознанства с конкретна цел дори срещу заплащане - ако греша, поправи ме! С каква цел са запознанствата, имаш ли конкретни доказателства за неприемливото й поведение като една майка и отговорна жена?
- Ник-нейма /името й в интернет - б. а./ и е SNAIPERISKATA да не греша. Без буквата Т! Скайповете lili1111 и snaiperiskata са все нейни. Много хора я познават от скайпа и сайтовете. Да, разполагам с разкази на мъже от сайтовете, с хронология, срещал съм се някои от тях. Пожарът е пълен. Лъжи, правене, сексуални намеци, игри. От всичко има.

- Лили Иванова е самотна майка с дете, тя няма ли право да търси щастието си у нас или в чужбина чрез подобни сайтове за запознанства - какво те притеснява в нейното поведение, та нали вече сте разделени?
- Единственото, което ме притеснява, е, че е правила същото, докато сме били заедно. Също ме притеснява, че това нито е безобидно, нито е безопасно занимание. За това, че бързо се среща с мъжете от сайтове, са я нарекли и „Бързата”. Какво прави след срещите, може би други ще кажат. Тя самата отрича да има продължения. Но аз намерих и случаи с продължения, което навярно не би ме касаело, ако преди това не беше ме излъгала за пореден, невероятно грозен начин.

- Ти разбираш чрез твои си канали, че майката на най-малкото ти детенце гостува и на заможен грък, но иска от бащата на детето си, т.е. от теб, сумата от 3000 евро с обяснението, че ще снима клип в Атина и ще става „голяма звезда”. А ти понеже си „садист”, продължаваш да я финансираш! Така ли се получава, наистина ли си толкова наивен и защо продължаваш да го правиш доброволно?

- Това става по Великден миналата година. Показа ми самолетни билети, каза ми това за клипа. Повярвах. И дадох парите. Наистина съм искал да успее. Всъщност вика гърка тука на 28 март и на 03 април е вече канена в Гърция. Да поогледа. Вярно съм наивен. Не мога да допусна някой да е толкова луд! Такава просташка лъжа да сътвори! Не сме заедно. Нищо. Е така, да върви напред.

- Имаш ли намерение да придобиеш изцяло родителските права върху детето ти и съответно да й ги отнемеш?
- Тя не гледа детето. По-скоро го възприема като аксесоар. Кичи се със съществуването му. За нея важното е да бъде известна. И животът по заведенията. Всички да я зяпат. Всъщност е невероятно комплексирана, защото много добре осъзнава пълната си посредственост. Да, ще ангажирам закрила на детето и ще придобия родителските права на Ники чрез съда. Дъщеря ми трябва да израсне в нормална семейна среда. С истински грижи, правила и уют.

Вижте фотогалерия: