Третото американско турне на Рени започна с грандиозен успех в Чикаго.

Първите концерти продължиха повече от три часа и събраха стотици почитатели на звездата на Diapason Records.

Изпълнителката зарадва феновете си с изключителен няколкочасов микс с най-добрите си авторски композиции, големи сръбски хитове и златни български поп песни и фолклор. Тя пя изцяло на живо и заслужено обра овациите на многобройните гости.

Битовото заведение от където стартира турнето, не успя да побере всички почитатели на звездата. Ето защо собственикът обяви още една допълнителна дата за участие на Рени в Чикаго.

Българите в САЩ, успели да посетят вече изминалите концерти на певицата, не пестят суперлативи по неин адрес и не крият колко са доволни от представянето й. Самата тя пък е очарована от топлия прием, който са й оказали.

„Нашите сънародници в Чикаго ме посрещнаха изключително радушно. Много от тях не са си идвали с години в България и с голямо желание се  забавляваха и танцуваха на всички песни, които им напомнят за родината.", сподели изпълнителката и допълни, че в последния един час от концерта е пяла само парчета по желание на публиката.

Третото турне на Рени в САЩ включва 16 концерта, които ще преминат през най-големите региони с българи в Америка. То ще завърши в Торонто, Канада в началото на юли. Отвъд Океана звездата на Diapason Records представя за първи път пред публика новите си песни от предстоящия й тринадесети пореден албум, който ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар.

Вижте още снимки във фотогалерията:

Турнето на Рени в Чикаго