Фолкпевицата Камелия направи футболно-еротична фотосесия и хвърли в екстаз над 75 000 свои почитатели във Facebook.

Фотосите са щракнати на плажа, където тя от известно врече се е преселила да отдъхне с приятеля си си Цветин. И това лято фолкдивата не пропусна да се покаже гола на феновете си. Тя изчакала да направи тен с помощта на маркова козметика и се щракна съвсем гола, ако се изключи шапката. Тя също е в тон с модата и е с емблема на Европейското първенство по футбол, което е пък в разгара си.

Конкурентките на певицата не кривят душата си. Наистина Камелия изглежда перфектно гола, а полепналият по златистата й кожа пясък предизвиквал желание у феновете й да го оближат. Поне десетина от тях са изразили открито желанието си в коментарите си под еротичната фотосесия, пише skandalno.net.

Певицета не показва кой отбор подкрепя. Нейните почитатели дори се съмняват, че тя не знае кои участват в първенството. Просто моментът да се съблече е съвпаднал с голямата футболна надпревара. И докато хърватката Йелена Мишка беше уволнена от работа, защото показа голия си бюст пред камерите в подкрепа на родния отбор, Камелия беше аплодирана за същата постъпка.

Певицата обеща още няколко горещи снимки от морето и феновете тръпнат в очакване.