Естрадната легенда Лили Иванова лети на крилете на любовта.

Изпълнителката на „Панаири" успяла да прикотка в обятията си 39-годишния милионер Димитър Тодоранов, който може да й бъде внук. Ако се вярва на слуховете, младият баровец е новото интимно завоевание на певицата, пише „Всеки ден".

Освен с многобройните си любовни авантюри открай време звездата е известна и със страстта си по доста по-млади от нея мъже - поне с около 20 години под нейните. Още през лятото, седмица преди концерта на Лили в българското Сен Тропе Лозенец, тя бе засечена на вечеря със собственика на заведението - Димитър Тодоранов. Близки до певицата с 3 брака разкриха, че между нея и заможния болярин има повече от приятелски отношения.

Младият бизнесмен бил почитател на певицата още от дете и решил да я покани в заведението си. Тъй като от няколко години капризната Лили сама се мениджирала, докато уговаряли участието й на брега на морето, двамата се сближили. След като една от интимните им вечери бе документирана от мобилните телефони на почитатели на певицата, седнали на съседна маса, Лили и Димитър се опитаха да баламосат медиите, че срещата им на плажа е била свързана с предстоящия й концерт. По време на вечерята обаче певицата се държала прекалено свободно с бизнесмена и дори си позволявала открито да флиртува с него, свидетелстват присъствали на рандевуто им. Вечната Амбър и новото й любовно увлечение били засичани многократно да си гукат усамотени в заведения и в столицата. Единствено по време на вечерите си с Тодоранов претенциозната певица нарушавала спартанския си режим на хранене и си позволявала по чаша бяло вино и салата от белени домати.

Животът на Тодоранов плаче за филмов сценарий. Завършил математическата гимназия във Велико Търново. После се дипломирал в местния университет в специалност информатика. Занимавал се е с високорисково инвестиране на Американската фондова борса. Тренирал е холивудските звезди Ан Хатауей и Хю Джакмън по спортна програма, която сам е създал.

Тодоранов започнал да тренира карате още като дете, а днес е главен мениджър на Федерацията по шотокан и треньор на националния ни отбор. Трагичен инцидент в Бразилия преобърнал живота му. Тодоранов отишъл там, за да участва в световно първенство. Един ден влязъл да кара сърф в океана и гигантска вълна го изхвърлила на брега. Откарали го в болницата, където дълго се възстановявал от травмите. Оказало се, че едно от ребрата му е пробило бъбрека му и затова загубил много кръв.

По време на престоя си в болницата се залюбил с младата лекарка Патрисия, която била неотлъчно до него, докато се възстанови. Между тях пламнала любов. Преди втората му операция Димитър й предложил да се оженят и тя приела. Връзката им обаче не завършила с хепиенд. Тодоранов се върнал в родината си и започнала бурна телефонна любов с Патриция. С времето и разстоянието любовта им постепенно избледняла. 8 години по-късно се чули по скайп и тя му признала, че има син, но не от него.

После съдбата го отвела в Лондон, където Тодоранов започнал курсове за инструктор по различни спортове на кораби. Така се запознал с бъдещата си съпруга - водещата от MTV Наташа Чатарпал, която била на кораба с тв екип. Тодоранов заживял с нея в Ню Йорк и се оженили. Междувременно станал консултант на кувейтски фонд. Прекалено натовареният му график обаче разклатил брака му и дошла раздялата с жена му Наташа. След развода се връща обратно в България.