Изпълнителят на "Пиян" все още си живее в Бобов Дол при родителите, коментират негови съграждани пред HotNews. Новата му жена, която години наред беше със статут на любовница, а преди месец го дари и с мъжка рожба, живее в София и се казва Веси. Тя отглежда сама бебето, като таткото ги навестява от време на време. През по-големият период той прекарва в родния си град, където върти най-различни дейности, извън музикалната сцена. Най-често Борката отскача до София, когато има участие или е в околността, но това е рядкост, тъй като ангажиментите му са предимно в провинцията, разказват осведомени.

JrvhdcQ.md.jpg

Младата дама, която от скоро е и майка се е нагърбила сама да отглежда детето си в София. Изглежда, че за толкова години най-накрая е усляла да омагьоса Борис Дали и да забраменее, но все пак не успява да свие гнездо с таткото. За певеца от дълги години се знае, че той не иска и не би живял на друго място, защото там развива своя бизнес. Каква обаче е причината, Веси да не прави крачка към Бобов Дол, за да бъдат заедно, можем да гадаем. Твърде вероятно е родителите на певеца да не я приемат и затова да стои на страна от семейството му, коментират още в средите.

Борис Дали се слави от години със слабост към нежния пол. От 6,7 години той има връзка с Веси, която е родом от Харманли. Тя бе негова любовница по време на семейния му живот с тогавашната му жена и майка на първите му два сина - Лили. Палавникът Борис така и не успя да запази семейството си и слабостта го провали с безбройните му забежки, а една такава се оказа дългогодишна негова любовница, която вече е и майка.