Това стана ясно, след като бе официално обявено, че Маринова ще е специален гост на наградите на БГ радио, а преди седмица разкриха, че и Лили ще е сред звездите на големия концерт. Екип на „Телеграф“ потърси за коментар Софи, която не скри емоциите от предстоящата изява.

„Много мило ми стана, като видях, че са ме обявили като специален гост. Просълзих се. Там ще е голямата Лили Иванова. Много съм щастлива и че получавам такава оценка от БГ радио. Миналата година само връчих награда, а сега ще мога и да пея. Цялото ми сърце трепери, като водя любовта на българите към мен“, заяви Маринова.

Тя ще изпълни последната си песен, която е в дует с Дони и бе промотирана в радиоефира миналата вечер. В понеделник Софи се завърна от Лондон, където посрещна Великден в компанията на най-близките си до сърцето хора и съчета полезното с приятното.В петък вечер тя весели сънародниците ни зад граница, които буквално бяха препълнили залата, където любимката им имаше участие.През останалото време Софи и компания се насладиха на Лондон, а гид в разходките им бе нейният пиар Тодореско, който от години живее е британската столица.