Изпълнителят благодари на всички, които са го подкрепили и уважили новия му запис. "Искам да знаете, че всяка реакция, която сте направили към “От страх да ме загубиш” ме е накарала да се изчервя и да крещя от щастие", признава Папи.

От думите му става ясно, че периода през, който е минал, за да стигне до правенето на парчета като актуалното му е дълъг и продължителен. "И аз минах през период, в който се опитвах да се харесам на всички. Разбира се - нито се харесах на всички, нито на себе си. Но винаги ще съм благодарен за две неща. Че спрях да правя песни “които ще се харесат”, а започнах да правя такива, в които изразявам себе си, пък който ще да ги хареса. И второто. Че имаше кой да ги оцени", коментира Ханса.

Най-голямата илюзия е, че трябва да си маймуна, за да ти се получат нещата в музиката в България, смята пеещият писател. - Толкова голяма, че всеки пробва първо да е маймуна, после себе си", продължава той. "Благодаря ви, че за пореден път оценявате песните, които правя. И човещината в мен", казва още той.