Над 660 000 лева е цената на червеното ферари, с което се придвижва звездата в Дубай, за да заснеме новия си проект. Досега в лекия жанр властваше само и единствено червеното ферари на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Хитът на Дългия е издаден в далечната 1997 година, но е изключително популярен и до днес. Сега обаче Алисия взима твърде смелото решение да хвърли ръкавица на Трифонов и да се пробва да повтори успеха му. Изпълнителката не може да се похвали със запомнящата се песен от години и явно е решила да счупи каръка, като отново заложи на червено ферари.

С новия си проект се похвали Алисия в социалните мрежи, като пусна видеоклип, в който го раздава паралийка и демонстрира висок стандарт на живот с бижута, който да отиват на скъпото "Ферари", както Hotnews.bg вече писа. На кадрите непознат мъж я пита с какво се издържа, а тя отвръща иронично:

"Карам си „Ферари“, след което дава газ на скъпото возило.

Заради снимките тя отново е блондинка, което е отново връщане в миналото. Заради песента си "Полудях", която изпълни в дует с Тони Стораро преди година, бившата на Валери Божинов смени цвета на косата си. Към русото се връща и сега заради червеното ферари, но то ще й донесе успех, предстои да разберем.