„13.04.2024. За някои фатално, за мен едно от най-щастливите числа. Случи се... Подписахме 6-те години от първата целувка. И тази година сборът от тези числа значи ♾️. Отново повярвах, че нищо не се случва случайно и с гордост и обич приех и ще нося новото си име ЮНОНА Владева-ЛЕСЕВ. АМИН”, написа тя в Instagram.

Юнона стана популярна преди повече от 15 години покрай връзката си с покойния вече Нончо Воденичаров. Двамата имаха бурна любов, която приключи със смъртта на музиканта в "Сървайвър". Той почина през 2009 г. на Филипините, докато се снима шоуто, а аутопсията тогава показа, че е издъхнал от инфаркт, въпреки че в публичното пространство имаше и редица други версии.

Тя публикува и снимки от щастливото събитие, от които става ясно, че е заложила на панталон, вместо на булчинска рокля. В края на миналата година едрогърдата певица прие предложението за брак на луксозна яхта в Австралия, където с любимия й бяха на романтична ваканция. Тя държи в тайна съпруга си, който изпълнява всяка нейна прищявка. така стана и с екскурзията в Австралия, която тя от години мечтхаела да посети. Броени дни след романтичния годеж задигнаха баровската й кола, която била паркирана пред дома й в столичния квартал „Овча купел”.