Мъжагата отвя конкуренцията в студентските игри на УНСС в дисциплината „фитнес“ и триумфира с най-голямото отличие.Наред с това в спортните игри на Университета за национално и световно стопанство, в което учи Николай Рълев, победител в отборната надпревара стана и секси гаджето му Ивайла. Двамата гордо позираха след своята победа със златните си отличия и страстно целувайки се пред обектива.„Удвоете победата, удвоете радостта“, написа щастливата Ивайла под снимките с гаджето й, което не успя да направи кой знае какво в последния сезон на риалити формата.

Николай Рълев от Симитли е малкият брат на победителя в „Игри на волята“ - зъботехника Иван Рълев. За него важното е да е по-смирен, да знае кога да говори и да порасне по-бързо, защото това, което е бил в началото на играта, не е било това, което трябва да види един зрител.„За да излезеш в национална телевизия, ти трябва да даваш някакъв правилен пример, който аз не го дадох. Хоби ми е да тренирам хората, да ги мотивирам", разказва състезателят след краткия престой на плажа в Царево, където протичат снимките на риалитито.

По професия Рълев е финансов консултант.„Откакто излязох от „Игри на волята”, вече нямам никакви притеснения да говоря пред камера, пред публика и стигнах до позицията мениджър, която за моите години е, бих казал, доста добра“, споделя още Николай Рълев.Според него да си финансов мениджър е трудно, защото трябва да се докоснеш до човека и трябва да направиш най-доброто за него.„С това, което предлагам като услуга, помагам на хората в професионален и личен план“, казва състезателят.

Николай Рълев дебютира на 19 години в „Игри на волята" без никаква стратегия за участието за разлика от своя брат Иван, които триумфира накрая. След победата на баткото сега и Николай може да се похвали със своя победа.