Песента „Луд по теб“ е дело на Владимир Михайлов, победител в "Като две капки вода" и неговата група REWIND, а видеоклипът е режисиран от режисьора на филма Яна Лекарска и страхотния Кирил Добрев, който стои зад голяма част от музикалните клипове на Владо. В „Защото обичам лошото време“ Неда Спасова и Владимир Михайлов влизат в образите на Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца. Сценарист и режисьор на филма е Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея.

„Искахме да създадем по-специален видеоклип към песента“, споделя Яна Лекарска. „Не просто да включим кадри от филма, а да преплетем тяхната романтика с фантастичното изпълнение на REWIND. Така с Кирил Добрев решихме да прожектираме кадрите върху кино екран в студио JENG, където снимахме, като същевременно тези кадри осветяват музикантите и рисуват по техните лица и тела. Ефектът е почти сюрреалистичен.“

Топъл, човешки, нежен, романтичен и каращ те да се усмихнеш, да се замислиш, да си спомниш и да се изпълниш с надежда - така описват филма зрителите, които вече го видяха по време на Международния конкурс на тазгодишния София филм фест и му дадоха Наградата на публиката на фестивала.