32-годишната изпълнителка, която от четири години е сгодена за Антонио де ла Руа, признава, че биологичният й часовник тиктака и много иска да създаде семейство.

"Много искам да имам бебе. И двамата го искаме. Аз бих искала две, а Антонио - три. Така че може би това ще стане след излизането на новия ми албум догодина. Не смятам, че може да се случи по-рано, защото през 2010 г. ще направя и турне. Биологичният ми часовник тиктака и сега раждането на дете просто се превръща във физическа необходимост", споделя Шакира.

Тя признава още, че веднага щом видяла Антонио преди девет години в ресторант в Аржентина, разбрала, че той ще бъде мъжът на живота й, пише БГНЕС.

"Веднага щом влязох, го видях да седи на една маса и си помислих: "Това е мъжът за мен, той е мъжът на живота ми". Наблюдавах го до момента, в който се запознахме същата вечер.

А след това просто следвах интуицията си и нещата се случиха. Честно казано, срещата ми с него тази вечер беше като печеливш билет от лотарията", разказва горещата изпълнителка. Тя обаче не планира скорошна сватба с Антонио.

„Смятам, че е по-романтично завинаги да остана неговата приятелка. Щастливи сме от начина, по който стоят нещата в момента. Нашата връзка е силна и стабилна", заявява певицата.