Неотдавна писа, че Десислава е направила дует с гръцкия поп изпълнител Костас. Както повечето попфолк почитатели знаят, песента вече е факт и се появи в най-новият албум на певеца. Едновременно с излизането на албума му тя се завъртя и в интернет пространството, така всеки почитател на Деси и Костас има възможност да чуе проекта им.

Дали обаче скоро ще може да гледаме видеоклипа на това парче? Десислава отговори така: "Скоро време няма да има видеоклип, скоро няма да може да се види от почитателите. По-нататък във времето със сигурност ще има. Плановете на Костас са да издаде един или два сингъла, след което е ред и на нашия дует.

Аз действам тук, защото най-вероятно в България ще бъде заснето видеото. Това за мен е следващото нещо, което ще ангажира вниманието ми. Мисля за този клип, мисля как да стане по най-добрия начин" - сподели плановете си Деси.

Някои от феновете са на мнение, че излизането на "Agapimu" в албума на Костас ощетява Деси, но тя не е съгласна: "Щеше да излезе и в моя албум, ако бяхме направили тази песен по-рано. Аз притежавам продуцентските права за България, а пък за Гърция и останалата част от света ги притежават "Universal Music Greece", нямаше никакъв проблем да излезе и в България" - коментира тревогата на някои от феновете си певицата.

Емилия Стоянова се позаинтересува кога слушателите на радио "Сигнал плюс" биха могли да чуят песента в ефир, а Деси отговори: "Слушателите вече биха могли да чуят парчето, та нали аз съм продуцент за България. Аз се чудя обаче, дали не е по-подходящо, когато вече започнат снимките на клипа. Смятам, че когато хората чуят тази песен, а тя в този момент няма видеоклип, после, когато излезе видеото, няма да е чак толкова интересна. Смятам, че видеоклипът също ще им бъде интересен, тъй като Костас е много красиво момче. Много се радвам, че в България вече момичетата го харесват. Той наистина е голям красавец, това е очевадно и чак на второ място, може би, идват и гласовите му данни" - заяви певицата.