Анджелина Джоли имала семейство в Йордания, което пазела в дълбока тайна. Двамата с Брад Пит посетили страната тази година и дори се заговорило, че ще осиновяват седмо дете. Медиите зад океана обаче най-накрая разкрили защо намеренията им не се осъществили.

Оказа се, че актрисата от шест години плащала за издръжката на седем сирачета - три момичета и четири момчета, пише ". "Анджелина се отнася към децата като към свои. Тя поддържа връзка с тях по телефона, когато е далече и наистина се интересува от живота им. Затова беше толкова развълнувана, когато заведе Брад да ги види. И двамата смятат, че по този начин могат да помагат дори на още деца по света", издал близък на семейството.

В момента сирачетата живеели в една къща, където ги гледала приемна майка. "Когато идва на посещение, Анджелина иска да си поиграе с тях, да им обърне внимание. Често разговаря с приемната майка, Фатима, а тийнейджърите се прибират от колежа, където учат, за да я видят. Тя ги изслушва и им дава съвети за училище и за живота", разкрил приятел на Анджелина Джоли и Брад Пит.