Актрисата Анджелина Джоли била на косъм да се самоубие, разкриват близки на звездата. Тя изпаднала в много дълбока депресия, заради отсъствието на Брад Пит от семейното им гнездо, пише "Блясък" . 

В момента актьорът е във Франция, където надзирава изграждането на новия им дом. Той и Анджи ще живеят разделени известно време, тъй като ще се снимат в различни филми. Брад Пит не спирал да убеждава любимата си, че обичта им е достатъчно силна, за да издържи това изпитание.

Анджелина Джоли явно не споделя неговата увереност. „Докато Брад е във Франция, тя остана в Лос Анджелис със седемте им деца. Една вечер му се обади в истерия и разплакана му каза: „Когато не си около мен, ме обземат ужасяващи мисли. Страх ме е, че ще поискам да посегна на живота си, както когато бях по-млада. Чувствам се загубена без теб, все едно си ме изоставил", разказала приятелка на актрисата.

Брад Пит веднага се отзовал на отчаяните вопли на половинката си и набързо я утешил. „Въпреки че беше доста стреснат от поведението на Анджи, той я увери с цялото търпение, на което беше способен, че винаги ще бъде до нея и децата", разкрил близък на двойката.