Емануела да се кълне, че не е спала с гаджето на колежката си Анелия?! Е не може да бъде, ама може ...

"Как може някой да допусне , че ще се занимавам с чужд мъж", изцепи се тя и така само засили съмненията. И както вече писахме, най-новата клюка във фолк средите е, че Емануела се сваляла здраво с Мартин Данона в известен пловдивски клуб.

Певицата с котешките очи се кълне, че не е преспала с Мартин Данона. Анелия обаче още не може да си намери място от яд след случката. Ето фактите: Гаджето на Анелия открито сваляло Емануела. "Казаха ми, че имаш много опасни очи. Дйдох да се убедя в това", казал й той, когато отишъл при нея на бара.

Започнал да се взира като хипнотизатор в тях. После произнесъл култовата реплика на Стефан Данаилов от филма "Дами каня", но във фолк-вариант: "Ти знаеш ли, че имаш страшни хитове. Много бързо стана известна". Емануела е категорична, че запознанстово е факт, но то е безобидно.

"Наистина се засякохме в тази дискотека. Поздравих компанията му. След това седнах с приятелки на бара и Мартин дойде. Запознахме се, каза, че харесва песните ми. Това е... Кълна се, че не съм спала с мъжа на Анелия", разпали се тя пред "Уикенд".