"Какъв фейсбук?! Аз не съм интернист. Не знам откъде се включва компютърът. Ох, май се казва интернетист."

Така обясни вчера Сашка Васева факта, че в над 10-те си профила във фейсбук членува в клубове като "Мразя чалгата" и "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее". "Ако Веско го види, ще ми се обиди. Разни почитатели ми правят профилите. Аз нищо не разбирам. Едва успявам да вляза в собствения си сайт www.sashka-folk.hit.bg", каза атрактивната дупничанка, докато шофираше към участие и вечеряше с баничка.

Сашка потвърди новината, че за грандиозната промоция на албума си The Best на 16 февруари в тузарски клуб е поканила... премиера Борисов, Братя Галеви и Красимир Георгиев, по-известен като Красьо. "Защо не?! Аз съм обединител на нацията!

И Бойко много го уважавам, и Братя Галеви. Има достатъчно ВИП сепарета, ако не искат да седнат заедно. Лично предадох поканата на Бойко и той каза, че ще дойде." В амбициозните планове на Сашка влиза и обединение на фолка и естрадата. На промоцията й по план ще пеят Петра, Екстра Нина, Еми Стамболова, Радо Шишарката, а също и Панайот Панайотов, Росица Кирилова, Йорданка Христова.