Две от най-големите естрадни легенди на България - Георги Христов и Кичка Бодурова, са жестоко скарани от близо 4 години насам. Естрадните светила не си проронват и дума, и в началото на 2007 година се слага край на иначе голямото им дотогава приятелство.

Всичко започва, когато при една от визитите си в България Кичка Бодурова остава да преспи за седмица в дома на Христов, тъй като нейната къща в полите на Витоша все още се ремонтира.

Малко след като си заминала за Щатите, Георги с ужас разбира, че от килера му липсват две картини, които неотдавна негови близки приятели му подарили. В пристъп на ярост или по-скоро на прозрение, певецът веднага се досетил кой ги е откраднал. Той най-добре познавал страстта на Кичка да колекционира картини.

"Кичка ме обра! Няма какво повече да си кажем с нея ", коментирал Георги Христов относно кражбата. А Кичка едва не получила инфаркт след обвиненията на Жоро.

И макар и да не става ясно как са изчезнали двете рамки от дома на изпълнителя на "Синева", то на приятелството му с Бодурова е сложен край.