Ексдепутатката Юлиана Дончева и приятелят й Станислав Недков-Стъки планират сватба на 25 юни. Събитието ще се състои навръх рождения ден на красивата дама в родния град на шампиона по свободни боеве Велико Търново, пише "Стандарт".

Кумове на двойката ще са премиерският съветник Светослав Спасов и жена му, които скоро очакват бебе. И аз много искам да имам второ дете, признава Дончева, която има 15-годишен син Йоан-Дако от първия си брак.

Със Стъки се разбират прекрасно, разликата във възрастта им не е чак толкова голяма, иронизира Дончева светските клюки, които непрекъснато напомнят, че Станислав е 16 г. по-млад от нея. Не годините, а компромисите са проблем в една връзка, твърди тя.

Станислав пък е убеден, че "те са двете половинки на едно цяло". Затова и точно година след старта на връзката им ще станат съпруг и съпруга. Засега Юлиана следва Стъки навсякъде, където той се състезава.

В момента двамата са в Дубай, предстои им да посетят и Бразилия. Когато пък са разделени, говорят по няколко пъти на ден по телефона. На сватбата ще има само приятели, сред тях и някои политици, издава Юлето. Светльо влиза и в двете категории, с Дончева освен съграждани от Шумен бяха и депутати от НДСВ, преди тя да се превърне в нововремка.