Една от най-одумваните певици през последните дни - Мариана Попова, се снима за списание ELLE само четири седмици след като роди дъщеря си Мария-Магдалена. Изглежда перфектно! Пред списанието тя разкрива подробности за връзката си с Ханес, за бъдещите си професионални планове и за слуховете за любовна афера с президента Георги Първанов.

Животът на Мариана Попова се преобръща за една седмица, след като случайно среща италианеца Ханес, с когото след първата седмица си казват „обичам те", а след само 3 месеца научават, че ще стават родители. Само пред ELLE Мариана Попова разказва за първата среща с Ханес и защо думите му „не си щастлива" печелят сърцето й завинаги.

Мария-Магдалена е другото щастие в живота й. В името на нейното бъдеще Мариана иска да замине за Италия, тъй като според нея в България няма достатъчно добри условия за отглеждането на деца.

Само от списание ELLE читателите ще научат истината за слуховете за връзката на Мариана Попова с българския президент, дали Зорка Първанова наистина е искала ДНК тест на детето й и защо двете не смеят да си кажат „добър ден", когато случайно се засекат на обществено място. Според Мариана Попова този скандал измества акцента от най-важното за нея - че е певица.

За кога и къде са насрочили датата за сватбата с Ханес и защо гостите ще бъдат боси и 80% певци, каква ще бъде сватбената й рокля и ще издаде ли албум с дуетни песни - всичко това ще научите от мартенския брой на изданието.