Кратката раздяла между Люис Хамилтън и Никол Шерцингер изглежда е направила доста ревнив пилота на Макларън, тъй като той се подсигури двойно, за да е близо до екзотичната си приятелка.

Таблоидът "Сън" разкри, че световният шампион във Формула 1 за 2008 година е наел две къщи в Холивуд, за да не допусне разгорялата се с нова сила любов между него и певицата от "Пусикет Долс" да угасне отново. Както е известно, двамата се бяха разделили през януари, но преди десетина дни папарак ги засече да се целуват по време на шопингтур из магазините на Холивуд.

В момента Никол е в Лос Анджелис, за вземе участие в телевизионното шоу "Танцувай със звездите". Неин партньор на хлъзгавия паркет ще бъде американският танцьор Дерек Хоу, който се прочу на Острова с това, че прекара 7 часа в хотелската стая на Черил Коул в Града на ангелите, за да я утешава след раздялата й с неверника Ашли.

И въпреки че нямаше достоверна информация за това какво точно са правили двамата там, русокосият чаровник определено стана трън в очите на левия бек на Челси.

"Люис не иска да изпуска Никол. Преди нещата се объркаха, защото си нямаха тяхно общо местенце, което правеше срещите им много сложни. Сега обаче приятелката му може да остане в Ел Ей няколко месеца, зависи колко успешно се представя в шоуто", довери анонимен източник пред "Сън".

източник: sportal.bg