Спайската Виктория Бекъм ужасно много се разстроила, след като научила новината, че Кори Хейм е починал. Красивата британка и роденият в Канада актьор бяха гаджета през далечната 1995 г., когато Вики беше на върха на музикалната си кариера.

"Виктория Бекъм и Кори Хейм от години не поддържаха контакт помежду си. Тя обаче изпадна в шок, когато разбра какви са обстоятелствата около неговата смърт", разказал приятел на спайската.

През 2008 г. Виктория Бекъм разкри подробности за връзката си с Кори. Тогава тя опроверга думите му, че двамата са имали бурни секс нощи, с твърдението, че единствените интимности, които си разменяли, били страстни целувки.

38-годишният актьор Кори Хейм почина вчера в дома си в Лос Анджелис. Звездата от лентата The Lost Boys колабирал пред очите на майка си, с която делял жилището. Тя моментално се обадила на спешния телефон 911 и повикала помощ. 20-минутните опити на парамедиците да го свестят обаче били неуспешни. Смъртта на Кори Хейм била обявена в 02:15 ч. сутринта.



Според първоначалните данни актьорът е починал от свръхдоза наркотици. Подробности се очакват едва след като му бъде направена аутопсия. 

източник: bliasak.bg