В търсене на най-горещите новини, нашият репортер Янис Бърдарски излови поредната си фолк-жертва, запътила се на участие.

Емануела попадна в мрежата на Янис, който я разпита подробно за отношенията й с музикалната компания, която се готвеше да напусне преди време, за враждата й с Алисия, за мъжете около нея и за още много пикантни неща.

Тя пък от своя страна не спести коментарите си и опроверга много слухове, които плъзнаха из медиите през последните месеци.

- Еми, май отново те хващам на път?

- Да, ще тръгвам към поредното си участие. Но се чувствам страхотно на път.

- Как се подготвяш за Балканските награди? Коя песен ще изпееш и очакваш ли някаква награда?

- Всичко ми е организирано. Единственото, което трябва да направя е да си подготвя тоалетите. Ще изпълня дуета си с Крум - „Нищо не знаеш”. Няма да е лошо да вземем награда, но за съжаление нашата песен не е толкова популярна на Балканите.

- Подготвяш ли нов албум?

- Да! Надявам се да излезе до края на май. Той е готов, но се довършват последните детайли като мастериране и обложка, които забавят нещата. Имам 4 нови и много интересни песни. Албумът ще стартира с видеоклип на една от тях.



- Много те свързват със сина на Виктор Касъмов... Каква е интригата там?

- Не крия връзката си с него. Заедно сме от близо 3 години. Така, че няма интрига. Нещата са ясни – заедно сме и сме щастливи.

- Защо постоянно пишеха, че сте разделени?

- Защото ние наистина бяхме разделени. Нормално е в една връзка понякога хората да имат нужда от свобода. През цялото време, когато бяхме разделени обаче се търсехме.

– Много се спекулира и с това, че той е по-малък от теб...

- Това не ме притеснява по никакъв начин. Денис е интелигентно момче и страшно много ми помага. Когато двама души се чувстват добре във връзката си, годините нямат значение. Аз съм намерила някакъв баланс в моята връзка и ми харесва.

– Вярно ли е, че има вражда между вас с Алисия?

- Аз харесвам Алисия, както и всяка една моя колежка . Нямам нищо против никоя. Радвам се на техните успехи, но гледам предимно моите неща да вървят и да не се намесвам в интриги.

- Защо тя взе награда за „Певица на годината”, а не ти?

- Това е решението на зрителите на „Фен ТВ”. Аз не определям наградите. Наградата след точно един месец е забравена. Важното е да спечелиш любовта и признанието на хората. Статуетката е само една.

- Мислиш ли за втори дует с Крум?

- Не смятам да залагам на дуети, тъй като вече станаха доста. Първата ни песен с Крум беше един експеримент, които се прие много добре. Въобще не сме очаквали да стане такъв хит. Има доста дуети в момента. Постоянно се правят и сега не е момента за още един. А и всяко следващо нещо трябва да е много по-добро от предишното.

- Защо бяхте скарани с него?

- Нямало е някакъв голям конфликт. Просто той ми се беше разсърдил, защото в „Шоуто на Слави” бях казала , че е трябвало да направя песента „Нищо не знаеш” с Борис Солтарийски. Исках по този начин да направя комплимент на Борис, а не да обиждам Крум. Но после изгладихме недоразумението. Не съжалявам, че съм записала песента си с Крум.

- Като подхванахме темата за Борис Солтарийски... Писаха, че си имала интимности с него. Вярно ли е?

- Абсолютно не! Ние сме много добри приятели. Била съм свързвана с много мъже, дори и да не съм имала връзка с тях. В България смятат, че когато се срещаш с някого, ти непременно спиш с този човек.

- А със Слави?

- Отношенията ни са чисто професионални. Чудя се какво им влиза на хората в работата дали съм имала нещо общо със Слави или не?! Предпочитам те да обръщат внимание на творчеството ми и това, което правя, защото песните ги пея за тях и ме боли, когато се интересуват повече от личния ми живот. Не бих крила ако наистина съм имала връзка с някой.

- Как реши да се върнеш отново в „Ара”?

- Върнах се при продуцентите си, защото винаги съм държала на тях. Имаше недоразумения, които изчистихме. Нямала съм никакви уговорки Слави да ме продуцира както писаха в жълтата преса.

- Би ли се снимала за “Playboy”?

- Трябва да ми дадат страшно много пари за да се снимам чисто гола.



- Пожелай нещо за читателите на Hotnews.bg...

- Пожелавам на всички да следват мечтите си, да се обичат и да си правят купона, защото живота е кратък и е даден само в един брой.