Фолк звездата Азис е станал съдружник на един от най-богатите мъже на планетата - американеца Бил Гейтс.

Ексцентрикът от Костинброд, чието истинско име е Васил Боянов, си е купил акции за 10 000 долара от „Майкрософт”. Доходите на Азис рязко спаднаха, след като беше изгонен от ПРО.БГ.

В телевизията той печелеше по 44 хиляди лева на месец и този доход му беше добре дошъл в кризата. След като предаването му беше спряно, той се върна към поп-фолка. Дори се заговори, че подготвя нов албум. В последните месеци обаче има сериозна криза и в този бранш - всички изпълнители се оплакват, че хонорарите са паднали драстично. Азис вече получава два пъти по-малко за своя изява на живо, отколкото преди години-две.

Публична тайна е, че Славея от Костинброд живее на широка нога и харчи твърде много. Според негови приближени само за козметика и лични аксесоари той дава на месец по 3-4 хиляди лева. Отделно си купува бутикови дрехи на безбожни цени. Само една от туниките му струва около 10 хиляди лева.

Васил не искал да губи стандарта си на живот независимо от кризата. Съветвал се насам-натам и негов познат брокер му дал акъл да инвестира част от парите си на межуданордните фондови борси в Ню Йорк, Лондон, Хонконг и Париж.