Австралийската актриса Никол Кидман и съпругът й Кийт Ърбан са решили да влязат в ролята на сватовници. Планът на двойката е да събере отново „приятелката” Дженифър Анистън и музикантът Джон Мейър.

Наскоро Кийт имаше съвместно участие с Мейър в тв предаване. След общата им изява двамата си станали доста близки. Същото е и при актрисите, които от известно време прекарват доста време заедно. „Джон сподели с Кийт колко много му липсва Джен”, разкрил приятел на Ърбън. Мъжът допълнил, че и Никол подозира, че Дженифър все още не е преодоляла раздялата си с Джон.

„Никол и Кийт са на мнение, че Джон и Джен трябва отново да се съберат. В момента те обмислят как да накарат приятелите си да се срещнат и да дадат втори шанс на любовта си. Никол беше до Кийт в най-трудния период от живота му, затова и каза на Джен, че мъжете се променят, ако чувстват подкрепата на половинките си”, разказала приятелка на Кидман.

Според приятели на Анистън обаче, дори Джон да й липсва, тя едва ли лесно би му дала втори шанс. „Дженифър Анистън беше съкрушена, когато се раздели с Джон Мейър. Тя вече не му вярва и търси доказателства, че той се е променил”, споделила дружка на актрисата.

източник: "Блясък"