Риана, чиито фешън капризи клонят към плюс безкрайност, призна, че е станала непоправима фенка на Доменико Долче и Стефано Габана. Скандалната певица, която напоследък се облича все по-добре, вече официално е в клуба на най-страстните фенове на световно известното дуо. Според нея прочутите дизайнери са мъжете, които най-добре знаят какво искат жените и най-перфектно реализират техните фантазии от сатен, памук, деним и дантели.

Преди броени дни Риана се появи с тоалет на D&G на афтър парти след концерта си в Лос Анджелис, организирано от Asics. Мацката събра очите на всичко живо с копринен гащеризон на точки на Долче и Габана. Моделът е от преколекцията им, която отдавна е задължителна в програмата на водещите стилисти.

Дамите, които искат да са в тон с последния писък, наложен на италианците, могат веднага се облекат в неонови цветове. Едва ли има нещо по-впечатляващо от готина мацка в зелено, жълто, розово и оранжево. Още повече че полите са задължително мини, като на всичкото отгоре са и убийствено впити в бедрата. Еротоманският аромат на бел епок е в точките, наборите, драпериите, квадратните деколтета и силния грим, който просто не може да бъде спестен при подобна ултра женствена визия. И най-важното - тя е актуална от сутрин до вечер.

Източник: "Стандарт"