Фризьорки, маникюристки и масажистки през последните два-три месеца са сред най-спряганото съсловие в средите на шоубизнеса в страната.

Част от тях не са нови физиономии, но покрай знакови лица българинът ще научи и за новите „звезди”. Повечето от тези дами умират да се покажат на публични места, за да придобият известност и после да я осребрят по някакъв начин, пише blitz.bg. Единици пък се крият от прожекторите като дявол от тамян и бягат от популярността...

Тези дни телевизионният водещ Милен Цветков обяви, че смята да се ожени за масажистка, около 20 години по-млада от него.

В собствения си профил във „Фейсбук” бившият кадър на Нова телевизия се похвали, че засуканата дама Ивета Гоцова дори е бременна. Двамата се запознали по Интернет и се видели за пръв път в студиото за красота на булевард „Прага”, където дамата работела. Милен зачестил да се отбива в салона, за да си поддържа маникюра.

По време на половингодишната си връзка двамата успели да се разделят един път, но за кратко, защото бившият екранен партньор на Лора Крумова от „Здравей, България” вложил цялото си усърдие и с букети цветя и подаръци си върнал масажистката.

За периода, в който били разделени, оправната Ивета не си губила времето и даже успяла да завърти главата на проспериращ бизнесмен. Колежките на 23-годишната девойка казват за нея, че обича да търси контакти в социални мрежи като „Фейсбук”.

За кратко време Милен Цветков дублирал връзката си и ходел с две гаджета едновременно – хотелиерката Албена и масажистката Ивета. Избрал обаче по-младата дама, тъй като искал жената до него да бъде под 25 години. Затова случайни хора непрекъснато смятали, че приятелката на най-известния бивш месар е негова щерка.

”Явно одъртявам, защото и аз искам агнешко. Навремето се присмивах на дъртите пръчове, които си взимат много по-млада приятелка, но ето, сполетя ме същото. Както философски казваше една приятелка - „На каквото съм се присмяла, това ме е стигнало”, та и аз така.

Истината е, че с Ивета се чувствам прекрасно. Тя е жената, която ми помогна да се измъкна от депресията след уволнението ми от Нова телевизия”, разказва Милен.

Той признава, че двамата вече са сгодени, но още не са уточнили дата за сватбата.Не изключва и възможността да се оженят по време на летния си отпуск, тъй като и двамата обичали спонтанните решения.

И премиерът Бойко Борисов има приятелка масажистка, писаха наскоро медиите.

Все още обаче нито един фоторепортер не е успял да заснеме въпросната девойка. Според запознати става дума за 25-годишна девойка, която се подвизава като професионална масажистка в Спа центъра на модния хотел „Кристал Палас” на софийската улица „Шипка”.

Министър-председателят често наминавал през хотела за възстановителни процедури след дългия си и натоварен работен ден. Именно там той се запознал с момичето и започнали да излизат заедно, твърдят някои медии без доказателства.

Попфолк певицата, възпяла синята прашка, Пепа Секса пък отвори фризьорски салон в престижния столичен квартал „Манастирски ливади”, в който живеят много нейни изпълнители от чалга съсловието.

От доста време тя мечтаела за свой собствен бизнес, тъй като не успявала да изкара достатъчно пари само от пеене.

Затова решила, че най-лесно и доходоносно ще бъде да открие фризьорски салон, тъй като самата тя давала безумно много пари за прически. Освен това искала там да може да експериментира свободно с визията си.

“Мислех си, че много от колежките ще започнат да идват при мен. Но се оказа, че не е така, минават само Кали и ДесиСлава,” разочарована е изпълнителката.

Когато преди 8 години дошла в София, на попфолк певицата Ивена й се наложило да работи на две места – да пее и да стане... фризьорка.

Когато била 18-годишна, изкарала коафьорски курс в родния си град Русе, така че съвсем легално имала възможност да практикува занаята. По спомените й фризьорската професия никак не е лесна. Освен това много хора били негативно настроени и трудно можело да се угоди на претенциите им.

Красавицата признава, че се страхувала да борави с ножицата и затова по-често избирала да боядисва или изсушава косите на посетителите. Експериментирала с подстрижките само на близки и познати, за да няма недоволни клиенти. В салона се водила помощник-фризьор. За да станеш водещ стилист, трябва да се доказваш поне половин година, твърди Ивена.

Преди да атакува холивудските и българските филми, и Яна Маринова е била фризьорка, че и гримьорка.

“Просто в един момент от живота си се наложи да си изкарвам хляба и по този начин”, спомня си прясно омъжената дама. Покрай няколкомесечната си специализация днес популярната още като каскадьорка дама може да се приведе в приличен вид само за пет минути.

И бившата ВИП брадърка Виолета Здравкова се оказа, че е завършила фризьорски техникум. С помощта на гадже тя дори си направила фризьорски салон, който успял да просъществува цели три години, но по-късно продала бизнеса. “В началото се печелеше добре, но нямах време, защото имах и други ангажименти”, твърди бившата миска.

И друга мис Елеонора Манчева е била собственичка на фризьорски салон, но той вече не съществувал.

Точно на работното си място младата дама се запознала и с бъдещия си мъж – футболиста Владо Манчев, който уж случайно започнал да се отбива там всеки ден.

„Салонът работи дълги години. Заради честите ми пътувания в чужбина не успявах да контролирам бизнеса си отблизо и затова го затворих. Убедих се, че бизнес от разстояние не може да се прави. На този етап не бих се занимавала с фризьорство, защото не е достатъчно доходоносно”, твърди още бившата мисис.

Верига от фризьорски салони пък имал в началото на демокрацията небезизвестният Дим Дуков.

В един дълъг период от време на него са се доверявали най-известните лица в страната. "Точно той беше и фризьорът на много телевизионни предавания, включително и на нашето", допълва телевизионната водеща на Нова Гала. И до ден- днешен тя не спира да хвали неговите майсторски способности с гребена и ножицата. Според нея си личало, че е изучил занаята в чужбина – практикувал е известно време в Германия.

Гримьорката Силвия Стойчева пък от години периодически се появява в публичното пространство, канена от вестници, списания и телевизии да коментира различни теми, свързани с професията й.

Тя направи и скандална фотосесия с футболиста Митко Бербатов, която все още тук-там се коментира в публичното пространство. Скандалната дама е и бивша съпруга на друг шоумен – Наско от Б.Т.Р. Миналата година Силвия Стойчева бе класирана на 21-во място в класацията на FHM за най-секси българки. Гримьорката засне еротична фотосесия и в Румъния.