Около поп-фолк певицата Мария винаги има интересни неща. Специално за HotNews.bg тя сподели подробности около клипа на новата си песен "Ти позна ли ме".

"Подбрала съм еротично, но и много стилно бельо за снимките на новото си видео. Определено ще е много горещо, защото предразполага към събличане... Ще ме видите дръзка, провокативна и много секси. Другият тоалет, с който ще се появя също е изключителен - супер стилна рокля с гол гръб. Клипът ще бъде заснет в София, като в него ще вземе участие най-големият и най-красивият актьор от новото поколение. С режисьора Николай Нанков имаме много интересни идеи...", разкрива красавицата.

Изпълнителката на хита "Дай жега" вече може да се похвали и със собствена официална страница в социалната мрежа Фейсбук. Тя е под името и всеки, който пожелае може да се присъедини към нея. "Много съм доволна, че най-сетне и аз имам официален профил във Фейсбук. Ще се погрижа почитателите ми да намират там всичко най-актуално около мен. В страницата си ще качвам и ексклузивни снимки, мисля, че ще бъде интересно”, с радост ни уведоми Мария.

Междувременно всички, които искат да зададат своите въпроси към певицата, могат да го направят на нейния email - maria_music@mail.bg