Нова млада дама е завъртяла главата на Калин Врачански. “168 часа” успя да заснеме влюбената двойка на улицата. От кадрите личи как двамата изобщо не се стесняват да показват пред всички любовта си.

“Не искам да коментирам личния си живот. Нито за Силвия ще говоря, нито за друго момиче”, каза Врачански пред “24 часа”.

Повечето колеги на Врачански, с които играе в “Стъклен дом”, не знаеха за новата му приятелка. “Той винаги се движи в голяма компания. Дори да е имало ново момиче, едва ли щях да го забележа”, казва Яна Маринова. “Сигурно връзката е съвсем отскоро, защото не съм чул нищо”, обясни негов познат.

Според наши източници актуалният напоследък актьор е попаднал в комплицирана ситуация. Девойката участва в проект на конкуренцията, което е леко притеснително за екипа на “Стъклен дом”. Сценаристите на успешния тв сериал крият и от роднините си какво ще се случи в следващите епизоди. Но дали Врачански ще удържи тайната?

Донеотдавна актьорът излизаше с колежката си Силвия Петкова, но връзката им се разпадна, пише “168 часа”. Врачански и новата му изгора изглеждат доста влюбени и почти не се отделят един от друг. Той дори е позарязал любимия си мотор "Хонда Хорнет", с който по принцип не се разделя. Явно актьорът е намерил търсената любов, защото бил доста отнесен напоследък, шушукат колегите му.

Снимка(водеща): Стоян Гребенаров