Преди месец Ивена спази обещанието си да се съблече гола за известно еротично списание, ако „Левски” влезе в групите на Лига Европа.

Слух твърди, че фолкпевицата е готова и на още по-крайни неща, за да надъхва любимия си отбор. В неофициален разговор чалгаджийката е обещала да си легне с някой от „сините“, ако тимът прескочи груповата фаза на турнира.

- Последната пикантна клюка за теб е, че делиш едно легло с Жоро Главата – забелязани сте били в дискотека на наш морски курорт…
- Нямам никакво отношение към този човек.

- Наистина ли твоята колежка Емануела е братовчедка на Жоро Главата?
- Аз лично не знам и не се вълнувам от това.

- Злите езици тръбят, че тя не била доволна от вашите по-близки отношения, да ги наречем, защото не искала банковата му сметка да бъде застрашена от теб.
- Не знам каква банкова сметка има този човек и “злите езици” никога няма да спрат. Този въпрос всъщност е към Емануела.

- Наистина ли си готова да предложиш секс, за да амбицираш футболистите от „Левски” за бъдещи победи?
- Никога не съм предлагала секс в живота си и не съм правила секс за пари! Връзките ми винаги са били сериозни и не съм държала на парите. Тези думи не съм ги казала аз, а са болна измислица на жълт вестник. Освен това искам да попитам защо винаги ние, певиците, трябва да си лягаме с някого, за да успеем?

- Не стана ли вече банална колаборацията фолкпевица или манекенка с футболист? Не може ли с адвокат например, а и те напоследък изкарват добри пари?
- Аз гадже футболист никога не съм имала! Това, че съм левскарка, не означава, че съм болна от амбиции да си легна с футболист. Дори мога да призная, че открай време съм ухажвана от един столичен адвокат, но решението с кого да бъда си е само мое.

- Защо избра за твой обект на желанието французина от малайзийски произход Гара Дембеле – защото е голмайстор, защото е чернокож и надарен или защото в момента е актуален?
- Сега научавам, че имам мераци към него, макар че аз не си падам по чернокожи и мога да твърдя, че никога няма да бъда с такъв в живота.

- А за теб размерът има ли значение и защо по-точно?
- Размерът на кое...

*Ивена (Снимки: PLAYBOY)

- Понеже напоследък стана модерно твои колежки да лъсват по интимна прическа в медиите като Камелия – твоята с какъв цвят е в действителност?
- Плешива.

- Правила ли си си подобни домашни порноснимки като Камелия за лична употреба?
- Никога!

- А стриптийз а’ла Шарън Стоун в „Първичен инстинкт”, която недвусмислено държи да се разбере, че навсякъде е естествено руса?
- Също.

- След като колежката ти Габриела се опита да се бие и скубе с теб, имало ли е нови заплахи и набези от нейна страна?
- Не сме се виждали оттогава.

- Най-перверзното нещо, което си правила по време на секс?
- Да духна свещта и да кажа “лека нощ”.

- Най-шокиращото за теб неприлично предложение, което си получавала досега и от кого?
- Това, което съм чела в жълтата преса за мен, е най-неприличното по мой адрес, което съм получавала. Например тарифата ми от 600 лева за секс консумация.

Интервю на Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ