Точно на връх четвъртата годишнина от сватбата си  поп-фолк певицата Мария гостува на предаването "Модерно" по bTV, заедно с дъщеричката си Марая.

Изпълнителката беше категорична, че за нея е много по-важен църковният брак. На сватбата на Мария били спазени само два от традиционните ритуали: "Този с настъпването и този с разчупването на питата. Аз настъпих Митко и отчупих по-голямото парче от питата", разказа с усмивка сексапилната брюнетка.

Темата на предаването бе сватбата, с акцент булчинската рокля. Докато конкуриращите се млади дами в "Модерно" не бяха за смелите модни решения, Мария бе категорична, че би се доверила на стилистите.

"Преди четири години нямаше черни булчински рокли, иначе щях да сложа черно", сподели певицата. Тя си припомни и как неиния супруг й е предложил брак. "Моят мъж ми падна на колене на едно много красиво място и ме попита дали ще се омъжа за него. Предложението дойде твърде рано, на шестия месец откакто се познавахме. Разплаках се и казах: Да, да, да!".

Мария показа някои от любимите си тоалети, сред които е черната рокля от клипа на "Ти позна ли ме" . Дъщеричката й Марая също дефилира с моден тоалет. "Съчетаваме мама и Марая", обясни певицата начина, по който понякога се обличат с малката.