22-годишният красавец Тихомир, когото познаваме от ефира на Нова телевизия и предаването "На кафе", партнира на Глория в най-новия й видеоклип - "Почти непознати". Това разбрахме вчера сутринта от шоуто на Гала, в което беше излъчен репортаж от снимачната площадка.

Репортерката Зейнеб определи песента като много готина и динамична, а след това не скри колко очарована е останала от самата Глория. "Знаеш, че както за повечето големи звезди в България мнението за нея като човек е противоречиво. Искам да кажа, че съм изключително впечатлена от нея, от поведението й към хората, от професионализма, с който снима", обясни тя на Гала.

Чухме и мнението на партньора на Глория в клипа - Тишо, когото екипът на "На кафе" сварил да прави лицеви опори на снимачната площадка - за да загрее и да подчертае плочките си. Оказа се, че от отправените към него досега многобройни покани да участва в поп фолк клипове той е приел само тази на Азис и сега на Глория. Обясни и защо: "От попфолк звездите мисля, че Глория е най-добра и с удоволствие приех да снимам с нея". Той също потвърди какъв професионалист е певицата, сподели, че е успяла да го предразположи за снимките по най-добрия начин и прогнозира, че песента "Почти непознати" сигурно ще бъде хитът на зимния сезон.

Източник: Novfolk.bg